SOULM3N | Een soulshow op topniveau voor elke party!
SOULM3N @ EdelWise Amsterdam 2014
SOULM3N @ Afterparty Dreamgirls 2014
SOULM3N @ Afterparty Dreamgirls 2014

Boek nu Soulm3n

 • Drie entertainers met internationale allure
 • R&B, Motown, Soul en Club House classics
 • Swingende showstopper

Over

Michael Jackson (& The Jackson 5), Stevie Wonder, The Four Tops, Marvin Gaye en The Temptations. Motown bracht veel grote sterren voort. Aan dit rijtje topartiesten voegen we nu ook Soulm3n toe, drie stoere entertainers met zoetgevooisde stemmen van eigen bodem. Dit swingende trio laat de harten van alle vrouwen (én mannen) sneller slaan. Vocaal sterk en een lust voor het oog. David Gonçalves bespeelt het publiek als geen ander met zijn enorme stembereik en extravagante look. Clayton Peroti vult hem haarfijn aan, zowel met zijn fenomenale zangstem als zijn charme. Urvin Monte maakt met zijn good looks, vocale kunsten en choreografieën deze soulformatie compleet. Het repertoire van Soulm3n bevat legendarische songs voor alle leeftijden. Natuurlijk hebben deze soulmannen meer noten op hun zang. Afhankelijk van het thema van het evenement of feest kun je kiezen uit de volgende medleys:

 • Motown (met hits van o.a. The Four Tops, The Jackson 5 en The Temptations)
 • Soul (met hits van o.a. James Brown, Sam & Dave en Jacky Wilson)
 • Disco (met hits van o.a. The Tramps, Earth Wind & Fire, KC and the Sunshine Band en Kool & the Gang)
 • Caribbean Party (met hits van o.a. Juan Luis Guerra, Elvis Crespo en Kasav)
 • Nineties Best (met hits van o.a. SNAP!, Blackbox, Seal, Soul II Soul en Haddaway)
 • Club House (met hits van o.a. Black Eyed Peas, Justin Timberlake, Taio Cruz, John Legend en Usher)
 • Happy (met hits van o.a. Pharell. Bruno Mars en Robin Thicke)

De geluidsbanden zijn ingespeeld door bekende Nederlandse topmusici. Een optreden van Soulm3n met live band voor een hele avond of een akoestische sessie behoort ook tot de mogelijkheden.

Extra informatie

Het optreden van de Soulm3n is opgebouwd uit een of meerdere medleys. Jij bepaalt welke medleys jouw voorkeur hebben. Om de performance met een feestelijke knaller af te sluiten kun je een kabuki-kanon inzetten. Streamers, confetti en/of serpentines in kleuren naar keuze. Er wordt altijd versterkt gezongen. Bij optredens van de Soulm3n komt onze vaste geluidstechnicus van partner Limmerick mee. Wij regelen de benodigde geluidsset. Geef bij een aanvraag een indicatie van het te verwachten aantal genodigden en informatie over de locatie. Is er een geluidsinstallatie aanwezig die voldoet aan onze wensen, dan kunnen we ter plaatse ‘inprikken’.

Beschikbaarheid

Als de Soulm3n beschikbaar zijn, kun je vrijblijvend een optie plaatsen op een datum naar keuze. Je hebt daarna 10 dagen de gelegenheid om met jouw interne of externe opdrachtgever, feestcommissie, partner, vriend(in) of collega te overleggen of je de geplaatste optie om wilt zetten in een definitieve boeking. De Soulm3n blijven gedurende deze optieperiode voor jouw feest of evenement beschikbaar.

Video

Don't Turn It Down

Intussen op Twitter

Vers van de Pers

SOULM3N in de media. Een greep uit het actuele nieuws.

Biografieën

Ben je benieuwd naar de breedgeschouderde mannen achter de soulful stemmen? Wij doen een theaterdoekje over hun indrukwekkende carrière voor je open.

David Gonçalves

Pasfoto_accordeon_Soulm3n_01In 2003 stond David in de finale van het eerste seizoen Idols, Nederlands grootste talentenshow. Na zijn Idols-avontuur werkte David onder andere samen met DJ Isis en House-duo Chocolate Puma. De samenwerking met de laatsten resulteerde in de wereldhit ‘Always & Forever’. Ze scoorden met dit Dance- & R&B-nummer een Top 3 hit in de Dance Charts in Engeland.

Tien jaar later probeerde David het opnieuw in een talentenshow. Dit keer bij het derde seizoen van The Voice of Holland waar hij het onder leiding van Roel van Velzen tot de liveshows schopte. Ook in de theaterwereld is David een veelgevraagd zanger, danser en acteur. Hij speelde in producties als The Soul Of Motown 1, Soulbrothers, Jeans 19, My Name Is Michael In Concert en in de musical Daddy Cool. In 2014 speelde David een van de hoofdrollen (C.C. White) in de musical Dreamgirls.

Geïnspireerd door de soulmuziek van grote helden als Donny Hathaway en Stevie Wonder en met zijn wereldwijde podiumervaring ontwikkelde de extravagante David zich tot de erkende soulzanger die hij nu is.

Clayton Peroti

Pasfoto_accordeon_Soulm3n_02De muzikale carrière van Clayton Peroti leidde hem naar podia in binnen- en buitenland. Als leadzanger van onder andere de Kasimex House Band tourde Clayton door Suriname, Frans-Guyana en Nederland. Hij trad op tijdens Disco Mania (2009) en Motown Mania (2008) op Curaçao en was lid van het Rotterdamse gospeltrio G-Roots.

Mooie rollen speelde hij in musicals als Notre Dame de Paris (in Gent en Antwerpen), The Lion King en Tarzan. Voor deze laatste musical ontving Clayton voor zijn rol als de gorilla Tark de John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Mannelijke Bijrol in een Grote Musical Productie. In 2014 kroop Clayton in de rol van James ‘Thunder’ Early in de musical Dreamgirls.

Een greep uit de vele andere producties waarin Clayton Peroti was te zien en te horen: De Eenheid Is Kracht Awardshow, het Crème De La Crème Festival, Lee Towers Harbour Lights, Miss Suriname, Star Nights in The Stage (in Antwerpen) en Jörgen Raymanns eerste theaterprogramma. 

Urvin Monte

Pasfoto_accordeon_Soulm3n_03In de theaterwereld is Urvin Monte een bekend gezicht. Zo was Urvin te zien in commercials van KPN en Peijnenburg, acteerde hij in de TV-serie Goede Tijden, Slechte Tijden en speelde in musicals als Mamma Mia!, The Wiz, Bubbling Brown Sugar, Hairspray, Legally Blonde en Daddy Cool.Voor zijn rol in Five Guys Named Moe won hij een John Kraaijkamp Musical Award (Beste Mannelijke Hoofdrol in een Kleine Musical). En hij was één van de finalisten van de televisieshow My Name Is Michael. In 2014 speelde Urvin in de musical Dreamgirls in het ensemble en is hij understudy voor de rol van C.C. White en Curtis Taylor Jr.

Ook buiten het theater reikten de ambities van Urvin ver. Zo maakte hij deel uit van R&B-groep RAW, een samenwerking die leidde tot de single Catching Feelings. In 2009 bracht hij onder de naam Urvin Roberto zijn eerste dance EP Like A Bird uit op het label van Leroy Styles.

De volgende stap in zijn veelzijdige carrière bracht hem naar de draaitafels. Als DJ Kubik LeFunk startte hij een samenwerking met DJ Real El Canario. Samen vormden zij een sensatie op festivals als Beachflirt (Star Beach) op Kreta, Ritmos del Mundo op Tenerife en in hippe clubs in Italië, Spanje en Oost-Europa. In Nederland draaiden ze samen op onder andere Mysteryland, Dance Valley, Day at the Park, Pleasure Island en Amsterdam Open Air.

Prijsindicatie

Onze ervaring leert dat uiteindelijk vrijwel al ons entertainment op maat voor jouw evenement wordt gemaakt. De mogelijkheden zijn legio. Om je toch een idee te geven voor jouw budget, volgt hier een prijsindicatie (excl. BTW). De prijscategorieën in het rood zijn van toepassing.

 • < € 500
 • € 500 – € 1.000
 • € 1.000 – € 1.500
 • € 1.500 – € 2.000
 • € 2.000 – € 2.500
 • € 2.500 – € 3.000
 • € 3.000 – € 5.000
 • > € 5.000